Nová ŠKODA Fabia

New_Fabia_first_edition

Sebevědomě svá.

Krásná a funkční současně

LED světlomety dodávají novému modelu FABIA dynamický vzhled. Spolu s výraznou mřížkou a invenčním tvarem kapoty jsou důvodem, proč zcela nová FABIA tak úspěšně kombinuje důmyslnou eleganci s atraktivní dynamikou. Aktivní žaluzie chladiče přispívají k nejlepšímu koeficientu odporu vzduchu ve své třídě (od 0,28), což snižuje spotřebu.

Dynamický vzhled vozu je zdůrazněn dozadu stoupající spodní linií okna a naopak klesající linií střechy. Linie táhnoucí se po celé straně vozu, od světlometů po zadní světla, je charakteristickým prvkem značky ŠKODA. Jedná se o nadčasové detaily, které potvrzují, že v jednoduchosti je krása.

Zadní části vozu dominují vysoko posazená zadní světla ve tvaru klínu, jejichž vnější části jsou protaženy na bok karoserie, a výrazný nápis ŠKODA.

Padne jako ulitá

Můžete se těšit na prostorný a komfortně zařízený interiér, kvalitní materiály a důmyslná Simply Clever řešení. Okamžitě Vás upoutá elegantní dvouramenný volant, nová přístrojová deska a multimediální systém s obrazovkou o velikosti 9,2 palce. Pozornost zasluhuje nové tvarování vnitřních dveřích klik a obložení palubní desky, které se vizuálně rozprostírá po celé šířce interiéru a je zakončeno oblými ventilačními otvory,

Ať už jedete ve čtyřech nebo v pěti, nemusíte se bát. Nová FABIA má dost prostoru pro všechny. Krajní sedadla jsou promyšleně tvarována pro pohodlné cestování. Pokud přepravujete děti v dětských sedačkách, uvítáte kotevní body Isofix a TopTether standardně na krajních zadních sedadlech a volitelně také na předním sedadle spolujezdce.

I nadále zůstává FABIA špičkou v praktičnosti a vynalézavosti. Zavazadlový prostor byl zvětšen na 380 litrů, čímž poráží své soupeře na celé čáře. Sklopením zadních sedadel zvýšíte kapacitu zavazadlového prostoru až na celých 1 190 litrů. Při nakládání do zavazadlového prostoru oceníte i jeho pravidelný tvar a četná Simply Clever řešení, takže náklad zůstane bezpečně na místě.

Simply Clever

Odkládací schránka ve dveřích
Kapsy na mobilní telefon

Prostor pro výstražnou vestu

Komfort

KESSY
2 porty USB-C vzadu
Loketní opěrka s držákem nápojů

Zavazadlový prostor

Univerzální přihrádka
Háčky v zavazadlovém prostoru
Síťový program

Dostupné motorizace

  • 1,0 MPI 59kW 5°manuální převodovka
  • 1,0 TSI 70kW 5°manuální převodovka
  • 1,0 TSI 81kW 6°manuální převodovka
  • 1,0 TSI 81kW 7°automatická převodovka

Více informací o novém modelu Vám rádi sdělí naši prodejci.