Nový Passat

Novy_Passat

Business třída v nové podobě


Úspěch je podmíněný mnoha faktory.
 Zásadní rozdíl však často odhalí až situace z každodenního života. Třeba to, že do cíle cesty dorazíte bez stresu – ať už se jedná o pracovní oběd nebo o fotbalový trénink dětí. Nový Passat, který bude mimochodem v budoucnu k dispozici pouze v karosářské verzi kombi, Vám nyní poskytuje ještě více prostoru pro dobré pocity a zaujme Vás svým sportovním designem, vysokou úrovní komfortu a inovativními technologiemi.

Exteriér

Nový. A přesto dokonalý Passat

Seznamte se s okouzlujícím designem nového modelu Passat. Ten je elegantní a současně sportovní, jeho širší, delší a plošší silueta je projevem ryzí dynamiky; přesto zůstává vždy věrný své nezaměnitelné DNA modelu Passat. Seznamte se s modelem Volkswagen, který zrychlí tep nejen Vám, ale i těm, které budete míjet.

Interiér

Jste v cíli. A to ještě dříve, než se vydáte na cestu

Nastupte si, připoutejte se – a možná zapomenete odjet. I to se Vám může v novém voze Passat stát – a to nejen díky volitelným sedadlům ergoActive s masážní funkcí. Jeho působivý interiér, velkorysý prostor, důraz na inovativní technologie a elegantní design stanovuje nová měřítka. Jemné detaily, jako je ozdobné prošívání, dodávají kabině, jež je orientovaná na řidiče, nádech luxusu. Celá řada rozmanitých odkládacích přihrádek, jako např. zvětšený jumbobox ve středové konzole, nabízejí flexibilní úložný prostor pro vše, co je důležité.

eHybrid

Nový Passat eHybrid

Můžete se těšit na elektromobilitu budoucnosti – nastupte si do nového vozu Passat eHybrid¹. S efektivním modelem Plug-in Hybrid, který k pohonu využívá elektromotor a spalovací benzinový motor TSI, se pohodlně dostanete do cíle Vaší cesty. A nezáleží na tom, zda se jedná o cíl blízký nebo vzdálený. Předprodej nového modelu Passat eHybrid se předpokládá v 1. čtvrtletí roku 2024.

Koncepce využití prostoru

Prostor, kde se budete cítit dobře

Prožijte nadšení, které ve Vás vyvolá prostor nového vozu Passat. Díky tomu, že páka voliče automatické převodovky je nyní umístěna za volantem, vznikl na středové konzole další úložný prostor, kam se vejde dokonce i Váš tablet. Chytrá koncepce využití prostoru zajistí ve srovnání s předchozím modelem v zavazadlovém prostoru o 40 litrů více místa a při sklopených zadních sedadlech pak dokonce o 140 litrů. Nové odkládací přihrádky a úložné prostory jsou ve voze Passat také ve dveřích a na místech, která nejsou na první pohled vidět. Cestujícím na zadních sedadlech pak udělá radost zadní loketní opěrka s možností individuálního nastavení, která nabízí držák nápojů a držák na chytrý telefon.

Další zajímavostí je funkce Easy Open/Close, jež se dodává na přání a která umožňuje pouhým gestem nohy otevřít nebo zavřít dveře zavazadlového prostoru. Paket Zavazadlový prostor pak v rámci sériové výbavy obsahuje 12voltovou zásuvku, síťovou dělicí přepážku, variabilní podlahu a roletu (na přání s elektrickým ovládáním). Na přání je navíc k dispozici síť do zavazadlového prostoru, variabilní odkládací přihrádka, přepážka do zavazadlového prostoru s úložnou kapsou, a dokonce i zásuvka 230 V s ochranným kontaktem.